Nieuwjaarsreceptie

De traditionele nieuwjaarsreceptie vond dit jaar weer op een normale datum en op een vertrouwde locatie plaats. Na een aantal COVID onderbrekingen was deze manier van samen zijn van harte welkom. Wel was deze receptie een week uitgesteld i.v.m. de condoleance en rouw voor het overlijden van prominent buurtverenigingslid Anton te Riele.
De receptie was ook in een nieuw jasje gehesen. We begonnen met een pubquiz o.l.v. onze voorzitter Freek Uijen. De ruim 50 aanwezige werden willekeurig opgedeeld in negen even grote groepen, die samen moesten werken bij het beantwoorden van 50 verschillende vragen.
Deze vragen gingen over het nieuws van 2022, het dierenrijk, sport in 2022, muziek en Oude Molen in 2022. Door de pubquiz indeling werden een flink aantal nieuwe buurtgenoten die aanwezig waren in een sneltreinvaart opgenomen en geïntegreerd, wat tot veel leuke kennismakingsgesprekken leidde en vooral nieuwe buurcontacten.
De quiz werd uiteindelijk gewonnen met 34,5 punten (3 meer dan tweede groep) door de groep van Kristel Pakkert, Tim van der Horst, Wiljan Wigink en Henk Meijer. Winnaars proficiat!
Klik hier voor meer foto's.

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search