jan

Na drie corona-jaren heugt het ons om je uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie van onze buurtvereniging de Oude Molen. De receptie vindt plaats op zondag 29 januari vanaf 15.00h in manege ’t Ruiterkamp.

mrt

Op woensdag 15 maart 2023 om 19.00 uur organiseren we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Zet deze datum alvast in je agenda. Verdere details, waaronder de agenda voor de ledenvergadering, volgen nog.

mrt

Op zaterdag 25 maart 2023 is het weer zover, we gaan weer op pad om te laten zien dat afval níet op straat thuishoort. Jij doet toch ook mee?
We verzamelen om 10.00 uur bij de Oude Molen. We zien je graag zaterdagochtend de 25e.

apr

Eten met de buren wordt georganiseerd in april. Het is niet op 1 april, echte datum volgt nog.

Gebruikerslogin