Weer een succesvolle (verrassings)bus-dagtocht

Dinsdag, 3 juni was weer de dag voor de jaarlijkse (verrassings)bus-dagtocht.
Met luid gekwetter en veel enthousiasme stond al bijtijds een grote menigte dames en heren klaar toen de bus bij de Molen kwam voorrijden.
Het was mooi weer en onderweg werd de bestemming onthuld: de reis ging naar Terschuur vlakbij Barneveld, naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.
Na een ontvangst met koffie en gebak kon iedereen rustig rondkijken, gezellig en ontspannen terug in de tijd, dat er geen elektriciteit was, en veel handenarbeid. Vele oude ambachten, beroepen en winkeltjes waren er te vinden. Na de pauze was er nog een verdieping met een enorme verzameling antiek speelgoed o.a. heel veel poppenhuizen.

Later op de middag werd er nog een bezoek gebracht aan Piggy’s Palace, van Erik Stegink, waar smaak voorop staat en antibiotica achterwege blijft.
Dan is er natuurlijk nog tijd voor het afsluitend diner, dat werd gehouden bij Het Bonte Paard in Dijkerhoek met al zijn gezellige mogelijkheden.
Drie dames uit Harfsen, Vrouwluu uut de Achterhook waren uitgenodigd en hebben een leuk optreden verzorgd voor het eten, leuke liedjes en schetsjes.
Na een lange energieke dag keerde de bus rond half negen terug op Oude Molen.
Het was weer geslaagd!

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search