Knutselen voor de kinderen

Knutselmiddag voor kinderen
De knutselmiddag voor kinderen t/m 12 jaar was ook dit jaar weer zeer geslaagd. Deze keer werd het op zaterdag 7 november in de manege gehouden. Deze locatie zorgde voor nieuwe mogelijkheden om de middag invulling te geven. Onder leiding van Sisca Veldhoen en Kristel Pakkert werd er druk geknutseld om een klein klompje om te toveren tot een egeltje.
De kleintjes werden geholpen door hun ouders die er zelf ook lol aan beleefden om een mooi egeltje te maken. Tijdens het drogen van de verf op de klompjes konden de kinderen in de rijbak meedoen aan een spel, bestaand uit zaklopen en het lopen van een hindernisbaan met een ei op een lepel. Daarnaast was het geweldig dat Zwier Veldhoen er was met zijn paard voor een koetsje. De kinderen werden tot groot plezier rondgereden door de bak. De kleintjes samen met hun meegekomen ouder.  Natuurlijk was er tot slot ook nog iets te eten. Er werd patat en snacks gebakken. Dat gaat er altijd in.
Dat de kinderen tevreden naar huis gingen bleek uit de opmerking bij het weggaan. Vrolijk werd er gezegd: "Tot volgend jaar".
Wil je de foto's zien klik dan hier.

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search