Eten voor ouderen

Eindelijk was het dan weer zo ver; er was een datum geprikt: 11 november 2022 en konden de ouderen van de buurtvereniging Oude Molen naar de manege komen om gezellig met elkaar te eten. Er hadden zich 9 mensen opgegeven; helaas is het groepje ouderen minderen geworden in de laatste jaren en dit was de eerste keer weer na alle strenge Corona maatregelen. Om 16 uur werd er gestart met een kopje koffie of thee en een heerlijk Appelkruimelmuffin. Daarna werd iedereen welkom geheten en werd een drankje ingeschonken, waarna Henk Haberman de film over het nieuwe dak van de korenmolen de Leeuw vertoonde. Die hij zelf gemaakt heeft; genaamd : Het dak er af! Daarna kon iedereen langs een Stampotbuffet lopen; waar heerlijke hutspot met Hachée en boerenkool met worst & uitgebakken spekjes klaar stonden. Iedereen genoot er zichtbaar van, maar waar iedereen nog het meest van genoot was het even echt weer bij elkaar zijn. Iets langer dan even gewoon een praatje.
Nadat iedereen zich een tweede keer had laten smaken, kwam er een toetjesbuffet met griesmeelpudding met bessensaus, kaneelijs met stoofpeertjes, slagroomijs en warme kersen. De avond werd afgesloten met een kopje koffie of thee en een heerlijk chocolaatje.
Uiteraard willen we als bestuur de vrijwilligers Truus Haberman en Jannie Zomer bedanken voor het voorbereiden van het eten en al het andere lekkers. Daarnaast wordt ook Kristel Pakkert bedankt voor haar hulp.
Voor meer foto's klik hier.

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search