Eten voor ouderen

Op 12 april vond de voorjaarsbijeenkomst van "eten voor ouderen" plaats. Negentien personen kwamen naar de kantine van de manege om zich tegoed te doen aan een maaltijd die in het teken van Pasen stond. De kookploeg bestond uit Truus Habermann, Joke Tuitert en, nieuw in hun midden, Jannie Zomer. De dames waren geïnspireerd door het voorjaar en Pasen.                    
Bij binnenkomst kreeg iedereen een kop koffie. Vaak wordt er bingo gespeeld. Om dat eens te doorbreken vroeg het kookteam aan Elly Meuleman of ze een Paasverhaal of gedicht kon vertellen of voorlezen. Zij had een alternatief Paasverhaal gevonden: de dauwdruppel en de sneeuwster.                              
Het menu bestond uit aspergesoep als voorgerecht. De asperges waren geschonken door de familie Koks, onze "eigen" aspergeteler. Het hoofdgerecht, beenham met tuinbonen, doperwten met worteltjes en sla, smaakte prima. Deze keer konden de gasten aan tafel blijven zitten. Het eten werd op warme borden opgediend door Gerrie Meijer, Dorien Kleverwal en Elly Meuleman. Als toetje kregen de gasten een zwaan met slagroom, ijs en bavarois versiert met fruit. Na een kop koffie met een vrolijk paaschocolaatje ter afsluiting gingen de gasten voldaan naar huis. En dat allemaal voor tien euro. In welk restaurant vind je dat?
Foto's

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search