Eten voor ouderen

Op 17 november kwamen er 25 mensen om 16.00 uur naar de manege om gezamenlijk te eten. Trouwe gast Gerritje Braakhekke kon doordat ze ziek was helaas niet komen.

Met vijf dames was er, traditie getrouw voor de herfstbijeenkomst, een stamppottenbuffet gemaakt. Het was de eerste keer dat de kookploeg onder leiding van Truus Habermann stond. Even was het nog spannend of er wel genoeg eten klaar gemaakt was. Maar dat waren zorgen om niets, er bleek zelfs nog eten over te blijven.

We begonnen de middag met een kop koffie/thee. Daarbij kreeg men een heerlijke plak pepernoten cake, gebakken door Kristel Pakkert. Tijdens het eerste drankje speelden we twee maal Bingo. De getallen waren deze keer verwerkt in een Sinterklaas-  en een Winterverhaal. Willie Zwienenberg en Hennie Stegink gingen er met de prijs, een chocoladeletter, vandoor. Daarna liet iedereen zich de stamppotten goed smaken. Natuurlijk was er ook nog een toetjesbuffet. Met een kop koffie en een Sinterklaaschocolaatje werd deze "eten voor ouderen" afgesloten.

In de keuken werd er nog even geëvalueerd. We concludeerden dat de gasten extra dol op de speklapjes, gerookte spekjes en slagroom waren. Die drie dingen waren tenminste snel op. Daar moet een volgende keer dus meer van klaargemaakt worden, besloten we.

Klik hier voor de foto's.

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search