Buurtschap Oude Molen krijgt voorrang bij de nieuwe rotonde

En dan na 5 jaar  is het  op13 oktober 2019 dan zover. Het project Oude Molen met rotonde en bebouwde kom wordt afgerond. De provincie en aannemer hebben de buurtgenoten uitgenodigd om met de fiets de nieuwe rotonde te komen inwijden. Enkele tientallen fietsers van groot tot klein en menig wandelaar fietsten en wandelden om 17.00 uur de eerste rondjes. Voorop Mees Struijs die zich met de andere leden van het buurtcomite 'Verbeteren veiligheid N344 thv Oude Molen' vijf jaar lang heeft ingespannen om Oude Molen veiliger te krijgen. Met voorop het  'Oude Molen'-bord werd hij gevolgd door alle andere aanwezigen. Zowel de vertegenwoordiger van de aannemer TWW, de projectleider van de provincie Overijssel als Mees zelf memoreerden kort een aantal feiten die tot dit succes hebben geleid. Het bleef sober en niet te uitbundig omdat tijdens de werkzaamheden aan de weg helaas ook een dodelijk ongeval te betreuren was.
De buurtvereniging tracteerde wel alle aanwezige medewerkers van de aannemer en de provincie op een heerlijke molenkoek. Immers zij hadden deze rotonde en de bebouwde kominrichting in een recordtijd van 10 dagen gerealiseerd. Later in het jaar, als ook voor de fietspaden het groot onderhoud is afgerond, zal er nog een officiele gezellige bijeenkomst worden georganiseerd als finale-afronding van het project.
Een groot deel van de aanwezige buurtgenoten hebben 's avonds nog bij restaurant China met elkaar nagepraat over de hectische week van 24 uur, 10 dagenlang wegenbouw voor de deur en over het mooie resultaat dat er nu ligt.
Voor enkele foto's  van deze namiddag, klik hier 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search