Buurtfeest 2017

De derde activiteit op 16 september was het buurtfeest. Deze keer sloot die aan op de kinderactiviteit. Het thema was Hollandse avond. Of dat wel helemaal klopt is wel de vraag als er op het programma patat en karaoke staat. Hoe dan ook, tussen 18.00 en 20.00 uur kon iedereen zich onbeperkt tegoed doen aan patat met een snack. Een slabuffet en een ijsje toe maakte het geheel compleet.                 
Na het eten opende de voorzitter de avond. Zij maakte ook de winnaar van de vlaggenwedstrijd bekend. Vorig jaar tijdens het buurtfeest kwamen leden op het idee om een eigen buurtvlag te ontwerpen. Het bestuur had daarom een uitnodiging om een vlag te ontwerpen de deur uit gedaan. Zes personen hadden aan deze oproep gehoor gegeven. Het bestuur had Wim Pakkert en Tonnie Moes gevraagd om de mooiste uit te kiezen. Hun keuze viel op het ontwerp van Mees Struijs. Doordat er technisch nog iets moest worden verbeterd aan de vlag kon deze op dat moment nog niet worden uitgereikt. Wel kon iedereen het ontwerp bekijken.  Door de aanwezige leden werden er al liefst 14 vlaggen besteld.                                                                                  
Tijdens het eten had Daan Borren al muziek gedraaid. Na de opening ging hij daarmee verder en konden mensen ook meedoen met de karaoke. Een aantal personen bracht hun zangkunsten ten gehore. De karaoke nummers waren in het Nederlands, maar de jeugd kon geweldig, zonder ondersteuning van in beeld gebrachte teksten, met hun favoriete  Engelse nummers meezingen.    
Om half 12 konden we concluderen dat we die dag veel geluk hadden gehad. De regenbuien waren gevallen net voor of na de activiteiten en door de heathers viel het met de kou nog mee.
Foto's

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login |