Bermopruimactie

Dertien volwassenen en drie kinderen maar liefst kwamen op 20 maart helpen met het schonen van de berm. Eindelijk een mogelijkheid om eens even een paar andere mensen te zien en te spreken. Welliswaar op anderhalve meter afstand maar toch..... En dan ook nog voor een goed doel. Ruim voldoende mensen om alle windstreken te "bemensen".
Door Corona was het sowieso anders dan anders. Normaal worden de materialen die we gebruiken (knijper, handschoenen, ringen om de plastic zakken in te hangen, en vuilniszakken) van te voren al bij de molen afgeleverd. Deze keer was de bus van "Deventer Schoon Familie" met daarbij twee medewerkers de hele tijd aanwezig. Dit om toezicht te houden of alles wel volgens de Corona regels  verliep. Misschien ook wel om BOA's uit de buurt te houden, want ja, samenscholing mag niet. Eigenlijk mocht koffie met heerlijke appeltaart van Truus ook niet. Maar vooruit....Ook moesten we deze keer onze namen en telefoonnummer noteren. 
Hoe dan ook, we zijn weer op pad geweest. Zoals gewoonlijk vonden we de nodige blikjes, snoeppapiertjes, maar ook drugs verpakkingen. Blijkbaar had iemand de vorige keer ook een ring voor de zakken verloren. Die werd nu teruggevonden. Richting Deventer lag een stapeltje ruiten. Echt grote stukken glas. Dit werd later door Gerbert apart opgehaald. Na anderhalf uur werken was de buurt in elk geval weer voor even schoon en kon de bus van de gemeente weer vertrekken. 

Activiteit: 

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search