Bermopruimactie 19 maart 2016

Op 19 maart werd de landelijke opschoondag gehouden. Ook de buurtvereniging deed daar aan mee. Negen volwassenen en drie kinderen vertrokken vanaf het molenplein in de vier windrichtingen. We kwamen met in totaal 12 volle vuilniszakken terug. Drie zakken daarvan waren al door de familie Koks aangemeld. Deze waren aan de Oostermaatsdijk gedumpt, met daarin afval van wietplanten. Blikjes van diverse drankjes vormden verder de hoofdmoot. Opvallend was dat juist bij de afvalbak bij de Weertshofweg het meeste afval lag. Verder vindt iemand het blijkbaar nodig om de restanten van zijn of haar McDonalds maaltijd regelmatig  op de Bathmenseweg uit de auto te gooien. Aanwonende buren hadden al menigmaal de restanten opgeruimd. Toch was er nog meer te vinden.
Na anderhalf uur flink geruimd te hebben sloten we af met een drankje en gevulde koeken. Dit was, evenals het materiaal, door Cambio verzorgd.                
De bewoners van de Oude Molen zorgen zelf voor een schone buurt. Nu nog hopen dat voorbijgangers dit toch ook een fraaier gezicht vinden en dus het vuil bij zich houden.
Foto's vindt u hier.

Gebruikerslogin

Copyright 2012, Buurtvereniging Oude Molen. | login | contact | search