Recente reacties

• Reply to: Eten voor ouderen   4 jaar 5 maanden ago
  • Reply to: eten voor ouderen   4 jaar 5 maanden ago

Op woensdagmiddag was het weer druk in de kantine van de manege. Maar liefst 23 personen kwamen voor slechts een tientje smullen van hetgeen Truus en Jannie voor hen hadden bereid. Deze keer konden de gasten aan tafel blijven zitten. Een ploeg van vrijwilligers liep af en aan met koffie met cupcakes (door Truus gemaakt), drankjes, soep, hoofdgerecht, toetje en wederom koffie. De soep was een nieuwe verrassing DOPERWTENDOEP! Een lentevariant van snert. En inderdaad de smaak was veel frisser. Net als in een echt restaurant werd het hoofdgerecht (varkenshaas met spek omhuld) opgediend op warme borden. De serveersters brandden bijna hun vingers. Als intermezzo liet Henk Habermann een door hem gemaakte film zien van de Hoolter Dansers. De technische kant werd verzorgd door Mees Struijs. Hij leverde de beamer en het scherm. Om 19.00 uur verlieten de gasten de manege. Ze lieten de afwas en heel veel complimenten voor de keukenploeg achter. Conclusie: voorlopig blijt dit onderdeel op de jaaragenda van de buurtvereniging staan. Klik hier voor de foto's.

• Reply to: Nieuwjaarsreceptie   9 jaar 9 maanden ago

Nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging : 13 januari 2013 14.30 uur in de kantine van manege 't Ruiterkamp.
    Alle leden zijn van harte welkom. Zie verder de ontvangen mailing ( per email of op papier).

• Reply to: Glaswerk te huur   9 jaar 10 maanden ago

Reserveren via contactformulier

• Reply to: Wintermarkt Oude Molen rondom de Molen De Leeuw   9 jaar 10 maanden ago

Heeft u de wintermarkt al in de agenda genoteerd? Het belooft een gezellige markt te worden met weer meer kramen dan vorig jaar. Een flyer wordt nog via email aan de leden van de buurtvereniging toegestuurd. Daarnaast bakken de 'Vrienden van de Molen'  alle zaterdagen van December (vanaf de wintermarkt) + Oudejaarsdag, oliebollen . Oliebollen bestellen ? Vul het formulier in bij de Molen.

• Reply to: Eten voor Ouderen   9 jaar 12 maanden ago

Datum bekend.

• Reply to: 5 decemberkleding te huur / te leen   10 jaar 1 maand ago

Reserveren via contactformulier

• Reply to: Geocaching speurtocht   10 jaar 1 maand ago

De organisatoren vonden het in ieder geval een mooie tocht.

Gebruikerslogin